Företagsstädning | Städtjänster för företag

I över 20 år har mängder av företag anlitat oss för företagsstädning. Här hittar ni ett brett utbud av städtjänster för ert företag. Vi kommer vara lyhörda för era önskemål och behov. Om ni känner er osäkra på vilken städningen ni behöver så ger vi er gärna tips och vägledning. I slutändan kommer ni få en skräddarsydd företagsstädning som täcker era behov.

Trygg och pålitlig företagsstädning

Vi förstår att man vill känna sig trygg med den städfirma som man anlitar, så därför har alla kunder nöjd-garanti på utförd företagsstädning. Och som ett led i att ytterligare kvalitetssäkra så är vi en ISO-certifierad städfirma.

Vilket behov av företagsstädning har ni?

Billig företagsstädning

Nu har ni möjlighet att prova ett månadsabonnemang utan bindningstid. Vi gör ett besök hos er för att se just era önskemål. Därefter utför vi städning hos er tillsvidare med en uppsägningstid på 30 dagar. Vi utför 1 st provstädning där ni kan säga upp abonnemanget direkt utan uppsägningstid om det görs inom 5 dagar efter att provstädningen utförs. Materiel och grundläggande städutrustning ingår i det pris ni får.

Företagsstädning som håller måttet och som får höga kundbetyg

Flera stora och viktiga myndigheter och företag (polis, kriminalvård, landsting, länsstyrelse, tingsrätt, ICA, Hotell m.fl.) som har höga krav på städningen har anlitat oss. Så när ni väljer Städkompetens till att städa er arbetsplats så får ni en städfirma som är kompetent, pålitlig och noggrann. Det som framför allt visar att vi kommer göra ett bra jobb är alla fina recensioner och höga kundbetyg som vi får. Därför kommer vi göra vårt yttersta för att erat företag blir en av dom som ger oss höga betyg i företagsstädning.

Ren, fräsch och hygienisk arbetsplats – viktigare än någonsin

Den senaste tidens pandemi har blivit en smärtsam påminnelse om hur viktigt det är med hygien och renhet. Så när vi anlitas för att göra rent på arbetsplatsen så kan du räkna med att vi håller högsta standarden på städningen. Vi är t.ex. extra noga med att torka av ytor där man tar med sina händer. Vi erbjuder också att sanera arbetsplatsen från virus och bakterier. Läs mer om det här.

Referenser

Vi har fått förtroendet att städa åt många stora som små företag, hotell och butiker. Här följer några exempel:

Vi vill hjälpa er att hitta den perfekta städningen för er arbetsplats

    Jag vill ha ha hjälp med följande:
    PrisförfråganBeställning    Postfaktura eller e-postfaktura? (Ingen fakturaavgift på e-postfaktura)
    PostfakturaE-postfaktura    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: