Industristädning butiksstädning

Butiksstädning

En lång rad av butiker och affärer har genom åren gett oss uppdrag att göra rent hos dom, alltifrån daglig butiksstädning, fönsterputsning, golvvård, till storstädning m.m. Bland dom som anlitat oss hittar du ICA, Coop, Biltema, Elit Hotels, Scandic Hotels, Peak Performance, Plantagen m.fl.

Vi har både rätt kunskap och utrustning för att kunna klara alla typer av städuppdrag. Flera av våra kunder har haft mycket höga krav på kvaliteten på städningen t.ex. Landsting, polis, kriminalvård m.fl. Så vi är vana med att städa efter högt uppsatta städnormer och krav.

Alla våra kunder har nöjdgaranti på utförd städning. Därför kan du räkna med att vi kommer vara noggranna och pålitliga när vi städar din butik eller affär.

Vi erbjuder även:

Vi har fått förtroendet att städa åt många stora som små butiker och affärsrörelser

Anpassad butiksstädning utifrån era behov

Kontakta oss så tar vi fram en anpassad städning av er butik efter era önskemål och behov. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig. Om du hellre vill ringa in din förfrågan eller beställning så når du på 090-18 13 26.

Offert eller beställning av butiksstädning

    Jag vill ha ha hjälp med följande:
    BeställningPrisförfrågan
    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: