Fönsterputsning för företag

Våra positiva recensioner säger allt…

I årtionden har utfört fönsterputsning för företag, myndigheter, butiker, hotell m.fl. Och istället för att vi ska berätta hur duktiga vi är på fönsterputsning tycker vi att våra kunder får göra det. Våra fönsterputsningar har gett bland de högsta betygen på Google och fått många fina omdömen. Så får vi förtroendet att putsa era fönster kommer vi göra det med målet att få topp-betyg av er. Därför har ni nöjd-garanti på utförd fönsterputsning. Så skulle det mot förmodan bli någon miss åtgärdar vi det utan extra kostnad.

Billig fönsterputsning för företag

Kombinationen av att vi är snabba utan att tumma på kvaliteten gör att det blir väldigt billigt att anlita oss. Skaran av butiker och företag som som har fönsterputsabonnemang och anslutit sig till vår fönsterputsrunda har blivit fler och fler genom åren.

Svår fönsterputsning? Hög höjd, stora glaspartier etc.

Stora glaspartier eller fönsterputsning på hög höjd utgör inga hinder för oss. Eftersom vi har HiFlo-utrustningen så kan vi nå svåråtkomliga fönster. Och användningen av ultrarent vatten (du kan läsa mer här) gör också fönsterputsning via oss både skonsam mot miljön och mot plånboken.

Beställ eller begär offert på din fönsterputsning här

Det underlättar för oss om du fyller i formuläret nedan om du vill ha offert eller lägga en beställning. Men självklart får du gärna kontakta oss via telefon om du hellre vill genomföra din beställning så eller om du har frågor och funderingar, nummer 090-18 13 26.

  Jag vill ha ha hjälp med följande:
  BeställningPrisförfrågan

  Är du intresserad av ett abonnemang eller en engångsputsning (se information ovan)
  AbonnemangEngångsputsning
  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär:

  Modern fönsterputsutrustning (för större glaspartier)

  Vår moderna utrustning (HiFlo) för fönsterputsning för företag med större fönster och många glaspartier använder miljövänligt ultrarent vatten som inte kräver kemikalier.

  • Följande exempel från vardagen förklarar fördelarna:
   Om man efter att ha tvättat bilen med vanligt vatten och sedan inte torkat torrt med sämskskinn, så har vattnet när det självtorkat kunnat lämnat fula vita fläckar eller rinningar efter sig. Det beror främst på kalk i vattnet. Om man istället använt ultrarent vatten så hade man kunnat låta bilen självtorka utan några som helst kvarvarande vita fläckar.

  Samma princip gäller vid fönsterputsning med ultrarent vatten. Då kan man låta fönstren självtorka och rutan blir ren (inga fläckar eller rinningar).

  Vad är ultrarent vatten?

  Det är vanligt kranvatten som filtreras. Man får ut rent H2O, utan salter, kalker, metaller eller andra föroreningar som annars får vattnet att dra åt sig partiklar. Vattnet får också lägre ytspänning som gör att det kan tränga in i och lösa upp smuts på ett effektivare sätt. Det renade vattnet gör att när det kommer i kontakt med smuts så försöker vattnet återställa sin naturliga balans och suger därmed åt sig smutsen.

  Fönsterputsning Hotel
  Fönsterputsning Väven
  Fönsterputsning Väven
  Fönsterputsning skyltfönster
  Fönsterputsning Bildmuseet
  Fönsterputsning Hamnmagasinet
  Fönsterputsning butiksfönster
  Fönsterputsning hyreshus
  Fönsterputsning Navet
  Fönsterputsning sjukhus