Höghöjdsstädning

Vi har i flera år utfört höghöjdsstädning åt företag, myndigheter och privatpersoner. Och som våra kundbetyg och fina omdömen på webben kan intyga så kommer du få en seriös och kompetent städfirma när du anlitar oss. Vad har du för behov och önskemål? Vi kommer tillsammans med dig att ta fram en lösning som du blir nöjd med. Eftersom vi har nöjd-garanti på utfört arbete så kan du känna dig lugn och trygg med vårt arbete.

Det är viktigt med höghöjdsstädning

Det finns gott om goda skäl till att städa bort smuts på hög höjd. Smutsiga ytor och damm påverkar så klart hygienen men kan också öka brand- och explosionsrisk. Ventilationssystem är också ett exempel där kontinuerlig rengöring är viktig för att undvika negativ påverkan av arbetsmiljön, speciellt för allergiker.

Folkhälsomyndighetens allmänna råd om städning i till exempel skolor, förskolor, fritidshem och öppen fritidsverksamhet rekommenderar man utför storstädning regelbundet en eller flera gånger om året. Vilket bör inbegripa golv, inredning, väggar, högt belägna ytor, belysningsarmaturer, ventilationsdon, textilinredning, golvbrunnar, med mera.

Detta kan vi städa på höga höjder:

  • Armaturer, lampor, ventilationsrör, ventilationsdon, rörledningar, spotlights. Med vår SkyVac-dammsugare kommer vi åt upp till 11 meters höjd för dessa annars svåråtkomliga ytor.
  • Hängrännor. Med vår specialdammsugare får vi upp smuts och skräp från hängrännor.
  • Glaspartier och fönster. Med vår HiFlow fönsterputs kan vi putsa fönster och glaspartier på upp till 20 meters höjd.

Vi har rätt kunskap och utrustning för att klara mängder av olika höghöjdsstädningar. SkyVac höghöjdsdammsugning på upp till 11 meters höjd. Perfekt för svåråtkomliga ytor nära taket. HiFlow fönsterputsning kommer åt glaspartier och fönster på upp till 20 meters höjd.

Exempel på kunder som anlitat oss för höghöjdsstädning:

Offert eller beställning av höghöjdsstädning

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa in din förfrågan eller beställning så når du oss på telefonnummer 090-18 13 26.


    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: