Kontorsstädning

Kontorsstädning

Vi har flera årtionden av erfarenhet inom kontorsstädning på mängder av olika arbetsplatser. Och som man kan se av våra kundbetyg så kan ni lita på att vi kommer vara noggranna och pålitliga när vi städar er arbetsplats. Men för att ni ska känna er extra trygga så lämnar vi nöjd-garanti på kontorsstädningen.

Lite information om oss: Vi har ca 100 anställda och har varit verksamma i städbranschen i över 20 år. Vi är ett ISO-certifierat städbolag. Våra ledord är engagemang, ansvarstagande och hållbarhet.

Skräddarsydd kontorsstädning

Vad har ni för önskemål och behov av städning på erat kontor? Eller vill ni ha förslag på bra upplägg? Vi kommer tillmötesgå era önskemål och krav på städning och hjälpa er att hitta en bra lösning.

Flera sätt att få rent och fräscht på kontoret

Vi kan på flera sätt hjälpa er att få en ren, fräsch och hygienisk arbetsplats

 • Daglig städning. Vi hjälper er att få en lämplig nivå på den dagliga städningen.
 • Fönsterputsning. Vi klarar stora som små glaspartier, på låg eller hög höjd.
 • Golvvård. En klok investering som förlänger livslängden på era golv och skapar en mer hygienisk arbetsmiljö.
 • Storstädning. Många företag gör detta 1 gång per år för att få en grundlig städning från tak till golv.
 • Sanering. Vi kan sanera era kontor från bakterier och virus.

Många har anlitat oss för kontorsstädning

Vi har fått förtroendet att städa kontor åt många stora som små företag, myndigheter, hotell och butiker. Här följer några exempel:

Beställ eller begär offert på kontorsstädning

Kontakta oss så tar vi fram en anpassad kontorsstädning efter era önskemål och behov. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa in din förfrågan eller beställning så når du oss nummer 090-18 13 26.

  Jag vill ha ha hjälp med följande:
  BeställningPrisförfrågan
  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: