Trappstädning

Vi har mångårig erfarenhet av trappstädning och har haft stora som små uppdrag med att rengöra trappor. Som man kan se på webben så har vi bland de bästa kundbetygen och recensionerna. Så anlitar man oss får man professionella trappstädare som kommer göra dina trapphus rena och fräscha. Vi är ett väletablerat städbolag med över 20 år i städbranschen, ca 100 anställda och är kvalitetscertifierade med ISO-certifiering.

Vad är behoven i trapphusen? Vi kan hjälpa er på flera sätt:

Vi kan på flera sätt täcka behoven i era trapphus. Många anlitar oss t.ex. när det är behov av storstädning av trapphus. Behöver trapphusen golvvård? Vi utför golvvård av de flesta typer av underlag (sten, betong, trä, plast, linolium). Är det mycket glaspartier i era trapphus? Vi har skickliga fönsterputsare som klarar glaspartier av alla storlekar och på hög höjd.

Miljövänlig trappstädning

Vi värnar om miljön så vi kommer städa enligt miljöcertifikat ISO14001. Vad innebär det? bland annat att vi arbetar med metoder och medel som minimerar negativ påverkan på människor, djur och natur.

Hur ofta ska man ha trappstädning?

I trapphus samlas det ofta grus, pollen, damm m.m. och kan på lång sikt påverka boendes hälsa. Därför är viktigt att städa trapphuset rätt och tillräckligt ofta. Tillsammans med dig tar vi fram en städfrekvens som är rimlig för just dina trapphus.

Beställ, begär offert eller få mer info om trappstädning

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa in din förfrågan eller beställning på trappstädning så når du oss på nummer 090-18 13 26.

    Jag vill ha ha hjälp med följande:
    BeställningPrisförfrågan










    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: