Miljövänlig och skonsam fasadtvätt

När du beställer fasadtvätt av oss så blir det från en pålitlig och kompetent städfirma. Vi hänvisar till vad kunderna själv skriver om oss på webben samt deras höga betyg.

När vi utför fasadtvätt använder toppmodern utrustning HiFlo som fylls med miljövänligt ultrarent vatten som inte kräver kemikalier. Så det är perfekt för både fasadtvättning fönsterputsning av större glaspartier och rengöring av solpaneler.

Vad är ultrarent vatten?

Det är vanligt kranvatten som filtreras. Man får ut rent H2O, utan salter, kalker, metaller eller andra föroreningar som annars får vattnet att dra åt sig partiklar. Vattnet får också lägre ytspänning som gör att det kan tränga in i och lösa upp smuts på ett effektivare sätt. Det renade vattnet gör att när det kommer i kontakt med smuts så försöker vattnet återställa sin naturliga balans och suger därmed åt sig smutsen.

Billig fasadtvätt

Via ROT-avdraget så kan du få 30% billigare fasadtvätt. Och eftersom vår metod är snabb och effektiv blir det skonsamt både mot miljön och plånboken.

Hur ofta bör fasaden rengöras?

Målarfärgen man använt, omgivande miljö och vädret påverkar hur ofta du bör tvätta din husfasad. Premiumfärger kan stå sig i tio år utan rengöring. Äldre träfasader kan behöva tvättas vart tredje år.

Många försöker tvätta huset med mögeltvätt eller liknande produkter som inte fungerar. Spara tid och pengar och låt istället oss utföra en heltäckande och grundlig rengöring av fasaden.

Boka eller begär offert på din fasadtvätt

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa in din förfrågan eller beställning så når du oss på nummer 090-18 13 26.

    Jag vill ha ha hjälp med följande:
    BeställningPrisförfrågan

    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: