Flyttstädning Umeå

Flyttstädning Umeå

Flyttstäd med höga kundbetyg och fina omdömen

Flyttstädning i Umeå som håller högsta standard. Som du kan se på webben så ger våra kunder vår flyttstädning i Umeå höga kundbetyg och positiva omdömen (se våra betyg på Google och Hitta.se). Eftersom detta är ett fortsatt mål för oss så kan du räkna med att vi kommer utföra ditt flyttstäd noggrant och heltäckande.

Vi flyttstädar alla typer av lokaler:

 • Lägenheter
 • Villor
 • Kontorslokaler
 • Butikslokaler

Flyttstädning i Umeå med nöjd-garanti

Vi vet att flyttstäd kräver städning av högsta kvalitet. Därför har vi nöjd-garanti dvs. skulle det mot förmodan bli någon anmärkning åtgärdar vi det utan extra kostnad. Så när flyttstädningen besiktas kan du känna dig lugn och trygg.

Billig flyttstädning i Umeå

Din flyttstädning i Umeå är mycket prisvärd. Via RUT-avdraget (läs mer om RUT här) så kan du få upp till 50% lägra kostnad på ditt flyttstäd!

Behöver du städning av ditt nya boende?

Det händer tyvärr titt som tätt att det inte är så bra flyttstädat i det nya boendet. Om du vill slippa städa själv så får du gärna anlita oss, vi kan erbjuda många städtjänster i ditt nya hem:

Information om flyttstädning

Beställ eller begär offert på din flyttstädning i Umeå här

Det underlättar för oss om du fyller i formuläret nedan om du vill ha offert eller lägga en beställning. Men självklart får du gärna kontakta oss via telefon om du hellre vill genomföra din beställning så eller om du har frågor och funderingar. Nummer 090-18 13 26.

  Är detta en beställning eller prisförfrågan*:
  PrisförfråganBeställning


  Alternativ gällande RUT-avdrag*  Flyttstädningen gäller för*
  VillaLägenhet  Finns tvättmaskin?*
  JaNej  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: