Fönsterputsning Umeå Örnsköldsvik Fagersta

Fönsterputsning Umeå – Örnsköldsvik

Våra positiva fönsterputsrecensioner säger allt…

Vi utför fönsterputsning i Umeå och Örnsköldsvik. Istället för att vi ska berätta hur duktiga vi är på fönsterputsning tycker vi att våra kunder får göra det. Våra fönsterputsningar har gett bland de högsta betygen på Google och fått många fina omdömen. Privatpersoner, företag och myndigheter tillhör våra trogna kunder som återvänder år efter år. Så får vi förtroendet att putsa dina fönster kommer vi göra det med målet att få topp-betyg av dig. Därför har du nöjd-garanti på utförd fönsterputsning. Det innebär att om det mot förmodan bli någon miss åtgärdar vi det utan extra kostnad.

Modern fönsterputsutrustning (för större glaspartier)

Vår moderna utrustning för fönsterputsning av större fönster och glaspartier använder miljövänligt ultrarent vatten som inte kräver kemikalier.

Billig fönsterputsning

Genom RUT-avdraget (läs mer om RUT här) kan du få upp till 50% lägre kostnad på din fönsterputsning.

Beställ eller begär offert på din fönsterputsning här

Det underlättar för oss om du fyller i formuläret nedan om du vill ha offert eller lägga en beställning. Men självklart får du gärna kontakta oss via telefon om du hellre vill genomföra din beställning så eller om du har frågor och funderingar. Kontoret i Umeå har nummer 090-18 13 26 och Örnsköldsvik 0660-823 26. Varmt välkommen!

  Är detta en beställning eller en prisförfrågan?*
  PrisförfråganBeställning


  Alternativ gällande RUT-avdrag*  Är du intresserad av ett abonnemang eller en engångsputsning?* (se information ovan)
  EngångsputsAbonnemang

  Typ av boende: (se priser på fönsterputsning)*
  Är det spröjs på fönstren?*
  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: