Fönsterputsning Umeå

Fönsterputsning Umeå

Vill du beställa fönsterputsning så scrolla längre ned på sidan och fyll i vårt formulär så blir du kontaktad inom kort.

Våra positiva fönsterputsrecensioner säger allt…

Vi har i årtionden utfört fönsterputsning i Umeå. Istället för att vi ska berätta hur duktiga vi är på att putsa fönster tycker vi att våra kunder får göra det. Våra fönsterputsningar i Umeå har gett bland de högsta betygen på Google och fått många fina omdömen. Privatpersoner, företag och myndigheter tillhör våra trogna fönsterputskunder som återvänder år efter år. Så får vi förtroendet att putsa dina fönster kommer vi göra det med målet att få topp-betyg av dig.

Fönsterputs i Umeå med nöjd-garanti

Självklart ska du vara helt nöjd med den fönsterputsning du köper av oss. Därför har du nöjd-garanti på utförd fönsterputs. Det innebär att om det mot förmodan bli någon miss åtgärdar vi det utan extra kostnad.

Fönsterputsning under vintern?

Ja, vi utför fönsterputsning i Umeå även under vintertid och i minusgrader. Det är ungefär samma princip som att du använder spolarvätska i bilen som är anpassad för att rengöra bilrutan under vintern. Så vi putsar t.ex. skyltfönster åt butiker hela vintern.

Billig fönsterputsning i Umeå

Att beställa fönsterputs av oss är mycket billigt. Genom RUT-avdraget (läs mer om RUT här) kan du få upp till 50% lägre kostnad på din fönsterputsning i Umeå.

Beställ eller begär offert på din fönsterputsning i Umeå här

Det underlättar för oss om du fyller i formuläret nedan om du vill ha offert eller lägga en beställning på fönsterputs. Men självklart får du gärna kontakta oss via telefon om du hellre vill genomföra din beställning så eller om du har frågor och funderingar. Nummer 090-18 13 26. Varmt välkommen!

  Är detta en beställning eller en prisförfrågan?*
  PrisförfråganBeställning


  Alternativ gällande RUT-avdrag*  Är du intresserad av ett abonnemang eller en engångsputsning?* (se information ovan)
  EngångsputsAbonnemang

  Typ av boende: (se priser på fönsterputsning)*
  Är det spröjs på fönstren?*
  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär:

  Modern utrustning för fönsterputsning (för större glaspartier)

  Vår moderna utrustning för fönsterputsning av större fönster och glaspartier använder miljövänligt ultrarent vatten som inte kräver kemikalier. Förlängningsskaftet gör att vi kan putsa fönster på mycket hög höjd. Så det finns i stort sätt inget fönsterputsjobb som vi inte kan hantera.

  Kan vi hjälpa dig på fler sätt än fönsterputsning?

  • Hemstädning. Många tycker det är både billigt och bekvämt att slippa städa hemma. Kunderna vi får inom hemstädning växer för varje år bara genom vårt goda rykte.
  • Storstädning. Få rent från tak till golv. Känslan är underbar att minst 1 gång per år få grundligt städat överallt.
  • Mattvätt och möbeltvätt. Lätt att förbise rengöringen av mattor och möbler. Låt oss hjälpa dig att få göra dom rena och fräscha igen.
  • Flyttstädning. Är du på väg att flytta? Flyttstädning är mycket tidskrävande och tar mycket energi. Det är både billigt och skönt att leja bort.