Hemstädning Umeå Örnsköldsvik Fagersta

Hemstädning som är kundfavorit

Hemstädning i Umeå och Örnsköldsvik. Av alla städfirmor som erbjuder hemstädning så får vi bland de bästa kundbetygen och finaste omdömena på webben. Det beror nog på att vi betraktar våra kunder inom hemstädning som våra VIP-kunder. Vårt goda rykte är faktiskt det främsta sättet som vi får nya kunder inom hemstädning. Så våra kunder kan intyga att du kommer få en trygg och pålitlig hemstädning.

Gratis hembesök innan du bestämmer dig

Innan du får offertförslag på hemstädning så bokar du ett gratis hembesök. Vi kommer hem till dig för en utvärdering och bedömning av städningen. Fyll bara i formuläret nedan eller ring till oss så bokar vi in ett besök.

Hemstädning som du vill ha det

Skulle vi få ditt förtroende att städa ditt hem så kommer vi se till att dina önskemål för städning blir mötta. Vi försäkrar dig om att städningen kommer vara noggrann och heltäckande enligt överenskommet avtal. Du har nöjd-garanti på utförd hemstädning. Du kan abonnera på hemstädningen eller köpa ett bestämt antal timmar av oss.

Hemstädning Umeå – Örnsköldsvik

Vi är verksamma i ovan nämnda orter med omnejd.

Billig hemstädning

Via RUT-avdraget (läs mer om RUT här) kan du få upp till 50% lägre kostnad på hemstädning.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett gratis hembesök eller om du har frågor om hemstädning

Örnsköldsvik
0660-823 26

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

  Vad vill du ha hjälp med?*:
  Gratis hembesök för kostnadsförslagBeställning


  Alternativ gällande RUT-avdrag*

  Tvättstuga?*
  JaNej


  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: