Hemstädning Umeå

Hemstädning Umeå

Vi utför hemstädning i Umeå med omnejd som har blivit en riktig kundfavorit. Av alla städfirmor som erbjuder hemstädning så får vi bland de bästa kundbetygen och finaste omdömena på webben (se våra betyg på Google och Hitta.se). Det beror nog på att vi betraktar våra kunder inom hemstäd Umeå som våra VIP-kunder. Vårt goda rykte är faktiskt det främsta sättet som vi får nya kunder inom hemstädning. Så våra kunder kan intyga att du kommer få en trygg och pålitlig hemstädning.

Gratis hembesök innan du bestämmer dig

Innan du får offertförslag på hemstädning Umeå så bokar du ett gratis hembesök. Vi kommer hem till dig för en utvärdering och bedömning av hemstäd i just ditt hem. Fyll bara i formuläret nedan eller ring till oss så bokar vi in ett besök.

Hemstädning Umeå som du vill ha det

Skulle vi få ditt förtroende för hemstäd så kommer vi se till att dina önskemål för städning blir mötta. Vi försäkrar dig om att städningen kommer vara noggrann och heltäckande enligt överenskommet avtal. Du har nöjd-garanti på utförd hemstädning. Du kan abonnera på hemstäd Umeå eller köpa ett bestämt antal timmar av oss.

Varför välja Städkompetens till din hemstädning?

 • Våra hemstädskunder är supernöjda med oss. Nya kunder kommer bara via vårt goda rykte.
 • Våra städare som utför hemstäd är noga utvalda och utbildade.
 • Nöjd-garanti på utförd hemstädning.

Billig hemstädning

Via RUT-avdraget (läs mer om RUT här) kan du få upp till 50% lägre kostnad på hemstädning.

Andra uppskattade städtjänster

Kontakta oss för hemstädning Umeå

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Om du hellre vill ringa till oss så når du oss på 090-18 13 26.

  Vad vill du ha hjälp med?*:
  Gratis hembesök för kostnadsförslagBeställning


  Alternativ gällande RUT-avdrag*


  Flyttstädningen gäller för*
  VillaLägenhet
  Tvättstuga?*
  JaNej


  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: