Rengöring solpaneler solceller

Rengöring av solpaneler och solceller

Rengöring av solpaneler och solceller är en bra investering som hjälper solcellerna att avge bättre effekt. Vi har modern utrustning (HiFlo) med ultrarent vatten som skonsamt och effektivt tar bort smutsen från dina solpaneler utan kemikalier. Utrustningen fungerar också utmärkt för fasadtvätt.

Behövs rengöring av solpaneler / solceller?

Vägdamm, pollen, och andra luftföroreningar gör att det är klokt att planera för rengöring av solpaneler och solceller 1-2 gånger om året. Ett tjockt lager med smuts kan påverka solcellernas upptagningsförmåga jämfört med helt rena solceller.

Rengöra solcellerna själv eller leja bort jobbet?

Ja, du kan rengöra solcellerna själv. Men det finns alltid en fara att vistas på tak på grund av fallrisk. Du måste också tänka på att det finns regler för hur man får och inte får vistas på ett tak. Med hjälp av vår moderna och anpassade utrustning går rengöring av solpaneler och solceller både snabbt, smidigt och billigt.

Kom ihåg

Vi kan hjälpa dig med fler saker som t.ex.

  • Hemstädning. Billigt att leja bort städningen av ditt hem via RUT-avdraget
  • Fönsterputsning. Våra professionella fönsterputsare gör jobbet snabbt men noggrant och dessutom väldigt billigt via RUT-avdraget.

Prisförfrågan eller beställning av rengöring av solpaneler / solceller

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du är också välkommen att kontakta oss via telefon på 090-18 13 26.

    Jag vill ha ha hjälp med följande:
    BeställningPrisförfrågan


    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: