Storstädning

I årtionden har vi utfört storstädning åt privatpersoner, företag, myndigheter och organisationer. Och som kunderna kan intyga med de betyg vi fått och deras fina recensioner så är vi noggranna och pålitliga. Du har dessutom nöjd-garanti på utförd storstädning så du kan vara säker på att det blivit ordentligt gjort. Eftersom vi vill ha fler höga kundbetyg och fina recensioner så är vi väldigt mån om att du blir nöjd och belåten.

Billig storstädning

Som privatperson kan du få upp till 50% rabatt på storstädning via RUT-avdraget (läs mer om RUT här). Men även utan RUT-avdrag så har vi konkurrenskraftiga priser.

Storstädning som du vill ha det

När våra kunder beställer storstädning så kan det många gånger variera vad det är för typ av städning man har tänkt sig. Men oavsett önskemål så ser vi till att de blir uppfyllda. Så räkna med en skräddarsydd städning enligt dina specifikationer. Nedan kan du klicka på rutan “Det här ingår i en storstädning” där du finner en lista på vad som ingår i storstädning. Men du kan lägga till eller ta bort städobjekt och få en skräddarsydd offert utifrån dina önskemål.

Allergi- och miljövänlig storstädning

Om du har behov av allergianpassad storstädning så kommer vi se till att vi använder rätt metoder och medel för det. Och eftersom vi värnar om miljön så är vi noga med att även där ha anpassade medel och metoder som uppfyller dom kraven.

Kan dessa städtjänster också vara aktuella för dig?

Beställ eller begär offert på din storstädning här

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa in din förfrågan eller beställning eller har frågor så når du oss på nummer 090-18 13 26.

  Jag vill ha ha hjälp med följande:
  BeställningPrisförfrågan

  Alternativ gällande RUT-avdrag*  Storstädningen gäller*
  VillaLägenhetKontor
  Tvättstuga eller tvättmaskin?*
  TvättstugaTvättmaskin

  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: