Sanering

Vi kan utföra sanering på flera olika sätt och områden. Vad är just ditt behov? Behöver ytor desinficeras från virus och bakterier? Eller har ytor blivit utsatta för spya eller avföring? Vill du få bort klotter och graffiti? Vi har utrustningen och kunnande för att hantera dessa och många andra osanitära situationer.

“Corona-städning” / Corona-sanering

Vi använder oss av Oxyl-Pro hand- och ytdesinfektionsmedel som ger en mild kvarvarande desinfektion på både händer och ytor.

Den innehåller en unik blandning av livsmedelssäkra ingredienser baserade på väteperoxid och är en godkänd formula av WHO för handsanitet i kampen mot coronavirus.

Det är en multifunktionell produkt som ger effektivt skydd mot alla höljevirus och bakterier.

Oxyl-Pro hand- och ytdesinfektionsmedel är fritt från alkohol, kvat, klor och bensalkoniumklorid. Biprodukterna är syre och vatten.

FÖRDELAR:

  • Bevisad effekt mot alla höljesvirus inklusive Coronavirus
  • EN1500 testad – hygienisk handborste
  • EN1276 och EN14476 testade mot bakterier och virus
  • Inga skadliga rester eller MRL-värden – bryts ned till syre och vatten
  • Icke brandfarligt och icke brännbart – oberoende brandtestning
  • Europeiska biocidförordningen PT1 & PT2 godkänd (hand- och ytdesinfektion)Coronasanering sanering covid-19

Sanering av spyor eller avföring

Vi har rätt kunskap och utrustning för att kunna hantera sanering av spyor eller avföring. Vi har t.ex. textiltvätt och mattvätt med ultrarent vatten som utan kemikalier kan ta bort oönskade fläckar och annat från textilier (mattor eller möbler).

Prisförfrågan eller bokning av sanering

Vill du ha offert på sanering eller göra en beställning så fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Om du hellre vill ringa oss så når du oss på 090-18 13 26 (Umeå) eller 0660-823 26 (Örnsköldsvik) du kan även maila till kontoret i Umeå eller kontoret i Örnsköldsvik

    Jag vill ha ha hjälp med följande:

    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: