Byggstädning

Byggstädning

Byggstädning

Vi har genom åren utfört byggstädning åt många olika företag, entreprenörer, myndigheter och organisationer. Du har självklart nöjdgaranti på utförd städning så räkna med att vi kommer vara noggranna och pålitliga. Tack vare vår kompetenta personal kan vi vara till stor hjälp med städningen medan ni är fullt upptagna med ert byggarbete. Här följer några exempel:

 • Vertikala reparbeten enligt AFS 2006:4 och kan därför utföra fönsterputsning på hög höjd
 • Utbildningsbevis för att köra alla mobila plattformar
 • Våra anställda har ID06 kort specifikt för byggarbetsplatser
 • Hängavtal med Byggnads
 • Avtal med Fastighetsanställdas förbund
 • Personal i ledande roller har SRY utbildning (golvvård, moppteknik, fönsterputs, kemikalier m.m.)
 • Utbildning i slipning av betonggolv och alla slags stengolv, även trägolv (HTC Academy)
 • Företaget innehar F-skattebevis och är försäkrade i LF upp till 10.000.000 miljoner SEK

Vad innebär byggstädning?

Det innebär att man bl.a. avlägsnar det värsta skräpet efter en renovering eller en nybyggnation. Det rör sig vanligen om gipsskivor, spån och andra restprodukter från bygget. Avsikten med städningen är inte att göra bostaden inflyttningsklar, utan att göra att en besiktningsman kan inspektera bygget och göra en analys. Detta är byggbranschens definition på byggstädning.

Vad ingår i byggstädning?

Det beror på vad du som beställare har för önskemål. Vi vill så klart hitta en städning som stämmer med era förväntningar. Det kan röra sig om allt från att sopa av golven, fönsterputsning eller rengöring från tak till golv. Du kanske vill ha en kombination av byggstädning och storstädning eller flyttstädning? I vilket fall som helst så hittar vi en lösning tillsammans med dig.

Beställ eller begär offert

Fyll i formuläret nedan så tar kontakt med dig angående din byggstädning så snart vi kan. Vill du hellre ringa in din förfrågan eller beställning så når du oss på 090-18 13 26.

  Jag vill ha ha hjälp med följande:
  BeställningPrisförfrågan
  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: