Hushållsnära tjänster

Städkompetens har i över 20 års erfarenhet av hushållsnära tjänster. Eftersom vi tar hand om både våra medarbetare och våra kunder har vi fått ett gott rykte. Detta har medfört att vi stadigt har växt och är i dagsläget ca 80 anställda. Så vi har både kunskapen och utrustningen för att kunna hjälpa dig med ett brett utbud av hushållsnära tjänster. Bland de mest eftersökta är:

Våra värdeord är: engagemang, ansvarstagande och hållbarhet. Därför försäkrar vi dig om att oavsett vad du väljer för tjänst så kommer vi utföra uppdraget med största allvar. Alla våra städtjänster har nöjd-garanti på utfört arbete. Du kan med andra ord vara helt trygg med att anlita vår städfirma.

Hushållsnära tjänster med höga kundbetyg och fina recensioner

Vilket företag som helst kan påstå att man är bäst. Men i slutändan är det ju vad kunderna säger som är avgörande. Därför är vi väldigt glada för alla fina omdömen, recensioner och höga kundbetyg vi fått genom åren. Så vi hoppas att du ansluter dig till den stora skara som talar gott om oss.

Där är billigt att få hushållsnära tjänster och städning

Eftersom du kan få RUT-avdrag (läs mer om RUT här) på din städning och hushållsnära tjänster så behöver det inte kosta skjortan. Tvärtom så är det så prisvärt att fler och fler lejer bort sin hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning m.m.

Beställ eller begär offert

Vill du beställa någon av våra hushållsnära tjänster eller få en uppgift om vad det kan kosta? Fyll i vårt formulär nedan så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa in din förfrågan eller beställning så når du oss på nummer 090-18 13 26:

    Jag vill ha ha hjälp med följande:
    PrisförfråganBeställning    Alternativ gällande RUT-avdrag*


    Vad är det för typ av boende?:
    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: