Städning och hushållsnära tjänster

Städkompetens har över 20 år i branschen och ca 100 anställda. Så vi har både kunskapen och utrustningen för att kunna hjälpa dig med ett brett utbud av städningar och hushållsnära tjänster. Bland de mest eftersökta är:

Våra värdeord är: engagemang, ansvarstagande och hållbarhet. Därför försäkrar vi dig om att oavsett vad du väljer för tjänst så kommer vi utföra uppdraget med största allvar. Alla våra städtjänster har nöjd-garanti på utfört arbete. Du kan med andra ord vara helt trygg med att anlita vår städfirma.

Vad säger kunderna?

Det är ett självklart mål här på Städkompetens att ha ett fortsatt gott rykte, höga kundbetyg, fina omdömen och positiva recensioner. Så därför kan du räkna med att vi kommer utföra ett noggrant och pålitligt arbete. Vi hoppas ju så klart att du ansluter dig till den stora skara som talar gott om oss.

Kundbetyg

Där är billigt att få hushållsnära tjänster och städning

Eftersom du kan få RUT-avdrag (läs mer om RUT här) på din städning och hushållsnära tjänster så behöver det inte kosta skjortan. Tvärtom så är det så prisvärt att fler och fler lejer bort sin hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning m.m.

Offert eller beställning

Vill du beställa någon av våra tjänster eller få en uppgift om vad det kan kosta? Fyll i vårt formulär nedan så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa in din förfrågan eller beställning så når du oss på något av våra kontor:

Örnsköldsvik
0660-823 26

Fagersta
073-061 62 99

    Jag vill ha ha hjälp med följande:
    PrisförfråganBeställning
    Postfaktura eller e-postfaktura? (Ingen fakturaavgift på e-postfaktura)
    PostfakturaE-postfaktura