Städkompetens AB

Företaget grundades i Umeå år 2000 av Mats Koivusalo som var nyinflyttad från Västkusten, Varberg. Med erfarenhet från städbranschen sedan 1988 så var steget inte långt att starta upp med städverksamhet på den nya orten. Vid starten namngavs företaget som EMKÅS Fönsterputs och blev kända för snabb och kvalitativ service till konkurrenskraftiga priser.

Fönsterputsningen blev starten på det som år 2003 ledde fram till att företaget ombildades till ett aktiebolag med nuvarande namn Städkompetens AB och då med inriktning på allt inom städ.

Vårt mål är att alltid leverera tjänster med hög kvalitet och med tanke på miljön. Vår styrka är att vi är snabba, flexibla och serviceinriktade.

Vi finns på följande orter: Skellefteå, Umeå, Robertfors, Vännäs, Lycksele, Vilhelmina, Nordmaling och naturligtvis med omnejd på samtliga orter.

Vi är självklart knutna till kollektivavtal och arbetar aktivt med arbetsmiljö och företagshälsovård för våra anställda.

Städkompetens har sedan 2010 varit ISO-certifierad för både kvalitetsstyrning (ISO 9001:2015) och miljöstyrning (ISO 14001:2015).

 

Denna dubbla certifiering återspeglar vårt orubbliga engagemang för att leverera förstklassiga tjänster samtidigt som vi prioriterar miljömässig hållbarhet. Den rigorösa processen att erhålla dessa certifieringar involverade en omfattande utvärdering av våra interna processer, kvalitetsstandarder och miljöpåverkan.

ISO 9001:2015-certifieringen intygar vårt engagemang för att bibehålla och förbättra kvaliteten på våra tjänster, och säkerställa att de möter och överträffar kundförväntningar. Denna prestation understryker våra kontinuerliga ansträngningar att erbjuda dig högsta nivå av tillfredsställelse och tillförlitlighet.

Samtidigt visar ISO 14001:2015-certifieringen vårt åtagande att minimera vår miljöpåverkan. Vi fokuserar på att integrera miljöansvariga metoder i våra operationer, från resurshantering till avfallsmängdsminskning. Denna certifiering är ett bevis på vårt löfte att bidra positivt till välbefinnandet av vår planet.

Vi vill rikta ett stort tack till vårt dedikerade team vars hårda arbete och engagemang har gjort denna prestation möjlig. Denna framgång skulle inte ha varit möjlig utan det samlade ansträngningen från varje medlem i Städkompetens-familjen.

Våra ISO-certifieringar utgör grunden för kontinuerlig förbättring, och vi kommer fortsätta upprätthålla de högsta standarderna inom kvalitet och miljöansvar.