Fönsterputsning för butiker och företag

Fönsterputsning för butiker, företag, myndigheter m.fl.

Våra positiva recensioner säger allt…

Istället för att vi ska berätta hur duktiga vi är på fönsterputsning tycker vi att våra kunder får göra det. Våra fönsterputsningar har gett bland de högsta betygen på Google och fått många fina omdömen. Så får vi förtroendet att putsa era fönster kommer vi göra det med målet att få topp-betyg av er. Därför har ni nöjd-garanti på utförd fönsterputsning. Så skulle det mot förmodan bli någon miss åtgärdar vi det utan extra kostnad.

Modern fönsterputsutrustning (för större glaspartier)

Vår moderna utrustning (HiFlo) för fönsterputsning av större fönster och glaspartier använder miljövänligt ultrarent vatten som inte kräver kemikalier. Den gör också att vi kan göra rent fönstren snabb och effektivt utan att tumma på kvaliteten. Därför blir fönsterputsningen både skonsam mot miljön och mot plånboken.

Beställ eller begär offert på din fönsterputsning här

Det underlättar för oss om du fyller i formuläret nedan om du vill ha offert eller lägga en beställning. Men självklart får du gärna kontakta oss via telefon om du hellre vill genomföra din beställning så eller om du har frågor och funderingar. Umeå kontoret har nummer 090-18 13 26, Örnsköldsvik 0660-823 26 eller Fagersta 073-061 62 99.

    Jag vill ha ha hjälp med följande:
    BeställningPrisförfrågan

    Är du intresserad av ett abonnemang eller en engångsputsning (se information ovan)
    AbonnemangEngångsputsning