Flyttstädning och utstädning - Städkompetens AB

Flyttstädning Umeå – Örnsköldsvik

Flyttstäd med höga kundbetyg och fina omdömen

Följande orter med omnejd har vi flyttstädning i: Umeå och Örnsköldsvik. Som du kan se på webben så ger våra kunder vår flyttstädning höga kundbetyg och positiva omdömen. Eftersom detta är ett fortsatt mål för oss så kan du räkna med att vi kommer utföra din flyttstädning noggrant och heltäckande. Vi vet att flyttstädning kräver städning av högsta kvalitet. Därför har vi nöjd-garanti dvs. skulle det mot förmodan bli någon anmärkning åtgärdar vi det utan extra kostnad. Så när flyttstädningen besiktas kan du känna dig lugn och trygg.

Vi flyttstädar alla typer av lokaler:

 • Lägenheter
 • Villor
 • Kontorslokaler
 • Butikslokaler

Billig flyttstädning

Via RUT-avdraget (läs mer om RUT här) så kan du få upp till 50% lägra kostnad på din flyttstädning!

Information om flyttstädning

Vad ingår och vad ingår inte i flyttstädningen?

Beställ eller begär offert på din flyttstädning här

Det underlättar för oss om du fyller i formuläret nedan om du vill ha offert eller lägga en beställning. Men självklart får du gärna kontakta oss via telefon om du hellre vill genomföra din beställning så eller om du har frågor och funderingar. Umeå kontoret har nummer 090-18 13 26 och Örnsköldsvik 0660-823 26.

  Är detta en beställning eller prisförfrågan*:
  PrisförfråganBeställning


  Alternativ gällande RUT-avdrag*  Flyttstädningen gäller för*
  VillaLägenhet  Finns tvättmaskin?*
  JaNej  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär: